Krzysztof Zanussi a Girona

Aquest proper 8 de maig a les 20 hores Krzystof Zanussi, gran referent del cinema polonès, serà el protagonista de la nostra propera activitat que presentarem al Cinema Truffaut de Girona.
Ens introduirà en el cinema més social del nostre continent amb la conferència “El cinema com a art de protesta social”, que donarà pas a la posterior projecció de Constans (1980), film que va merèixer el reconeixement del jurat de la respectiva edició del Festival de Cannes , i que ens mostra la lluita en l’àmbit laboral d’un jove que acaba de perdre la seva mare.
Va ser el premi i el film que certificaven la importància de Zanussi al seu país, sent juntament amb Krzysztof Kieślowski grans referents de Polònia.
L’entrada a tot l’acte tindrà un preu especial de 2 €, mentre que els abonats al Cinema Truffaut podran gaudir de manera gratuïta amb el seu carnet.
Agraïm la col·laboració del cinema Truffaut, Consulado General de Polonia a Barcelona i l’Ajuntament de Girona a la realització d’aquest esdeveniment.

Krzyztof Zanussi

Tags:
0 Comments

Leave a reply

©2023 Can Clos

Contacto

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?